Nieuws

Haarle - Afscheid Ron Vloedgraven als voorzitter van Plaatselijk Belang Haarle

Afscheid Ron Vloedgraven als voorzitter van Plaatselijk Belang Haarle

Voorzitter Plaatselijk Belang Haarle kondigt afscheid aan.

Plaatselijk Belang Haarle voorzitter Ron Vloedgraven heeft zijn afscheid in 2022 aangekondigd. De reden van deze vroege aankondiging zit hem in het feit dat Ron zich in wil zetten voor de gemeenteraad van Hellendoorn. Een actieve rol in de gemeentepolitiek is volgens de scheidend voorzitter niet te combineren met een belangenvereniging van 1 kern.

Het proces om tot een nieuwe voorzitter te komen is inmiddels gestart en zal bij de algemene ledenvergadering benoemd moeten worden door de inwoners van Haarle.
Tot aan de jaarvergadering van begin maart 2022 en daarmee het officiƫle afscheid, zal Ron Vloedgraven aanblijven als functioneel voorzitter zonder stemrecht.

De preses is sinds 2018 verbonden aan het bestuur van PBH en is tijdens de ALV van 2019 benoemd als bestuurslid. Na het vertrek van John Disselhorst, heeft Ron het voorzitterschap overgenomen met de wetenschap dat het een kortdurende vervanging zou kunnen worden. Vloedgraven heeft hiermee zijn lopende termijn volgemaakt en zich niet herkiesbaar gesteld.

Uiteraard betreurt het bestuur dit aangekondigde vertrek maar is het dankbaar dat het veel meer werd dan `alleen op de winkel passen`

Ook zullen Carina van Bockhorst en Roel Nahuis in maart 2022 niet terugkeren in het bestuur. Carina heeft haar termijn ook volgemaakt als penningmeester. Roel heeft zijn functie als algemeen bestuurslid beschikbaar moeten stellen omdat het bestuurswerk niet meer te combineren was met zijn werkzaamheden in het buitenland.

Het bestuur is ook dit tweetal zeer dankbaar voor hun inspanningen en zal tijdens de algemene ledenvergadering gepast afscheid nemen.

Voor de opvolging van Roel hebben zich meerdere kandidaten gemeld. Voor het penningmeesterschap is het bestuur nog druk zoekende.

GeĆÆnteresseerden worden van harte uitgenodigd om zich te melden.

Bestuur Plaatselijk Belang Haarle