Agenda

Haarle - Benefietavond Denise

Benefietavond Denise

18 januari 2020

Zaterdag 18 januari 2020 word er een benefietavond georganiseerd voor Denise Wolfkamp. Denise heeft een aangeboren hersenafwijking (Lissencefalie) en is voor het vervoer afhankelijk van een rolstoelbus, De huidige bus is dringend aan vervanging toe. Nu is er de afgelopen tijd op verschillende manier al veel geld in gezameld. Helaas zijn we er nog niet en daarom organiseren we een Benefietavond. Met deze avond hopen wij de laatste zet te kunnen geven voor de rolstoelbus.

We organiseren tijdens de benefietavond een Loterij met grote prijzen! Een lot is vanaf nu te koop bij Spijkerman Haarle, Spar Slettenhaar en De Droadnagel. De kosten van een lot zijn € 5,- en tevens uw entree bewijs voor de benefietavond. Alle prijzen zijn gesponsord door bedrijven, waardoor 100% van uw geld naar Denise gaat!

Met alleen een loterij organiseer je natuurlijk geen knallende benefiet avond. En daarom deden we een belletje naar de heren van Kapitein Høk. Het was niet de vraag of ze dit belangeloos wouden doen, maar wanneer ze een gaatje in de agenda konden vinden. Dat is gelukt en daarom presenteren wij u met trots dat de Kapitein op 18 januari rond de klok van 23:00 uur zijn gitaarsnaren zal aanslaan!

Dus zaterdag 18 januari 2020
21:00 uur Aanvang
22:00 uur de Grote loterij
23:00 uur Kapitein Høk

Mocht u niet op de benefietavond aanwezig zijn, maar speel je wel mee voor de prijzen. De nummers worden na de avond bekend gemaakt via Facebook en het dorpskrantje.