Agenda

Haarle - Dutch Masters of MTB 19 maart 2017

Dutch Masters of MTB 19 maart 2017

19 maart 2017

 

19 maart Dutch Masters of MTB

Nog een week en dan is ’t zover. De eerste editie van de Dutch Masters of MTB – Haarle. Wij als organisatie zijn zeer blij met alle aanmeldingen van vrijwilligers die graag willen helpen op 18-19 maart om de Dutch Masters of MTB 2017 tot een succes te maken! Niet alleen uit Haarle, maar ook uit de omliggende buurtdorpen, Fantastisch!! We zien jullie daarom graag terug op ons evenement, hierbij meer informatie.

 

Wielertafel zaterdag 18 maart

Op zaterdag kun je het afhalen van de startbewijzen mooi combineren met een bezoek aan de wielertafel in café de Droadnagel met Bart Voskamp, Gert Jacobs en Maarten den Bakker. De wielertafel start om 19.00 u. Toegang gratis! Meer informatie: http://www.wielertafel.nl/uncategorized/derrrannn-tijdens-dutch-masters-of-mtb/

 

Start

Er wordt in 4 groepen van 190 deelnemers gestart om 6 uur bij cafe de Droadnoagel. Mooie punten om deelnemers gedurende de rit te bekijken (bereikbaar via openbare wegen) zijn:

·         1 Lemelerberg Lemele ca. 30 km

·         2 Stegeren stuw Junne 50 km

·         3 Camping Beerzebulten Beerze 75 km

·         4 Landgoed de Uitkijk Hellendoorn 100 km

                                      (aflossingspunt Duo      100+100)

·         5 Hotel De Sallandse Heuvelrug Rijssen 126 km

·         6 Zwembad De Vijf Heuvels Markelo 150 km

·         7 Clubhuis MAC Holten 180 km

Live tracking Via de speciale app (Dutch Masters of MTB, verkrijgbaar in App & Play store), kunnen de deelnemers worden gevolgd tijdens de tocht. De live tracking werkt op basis van realtime registratie van de stuurbordchip bij de tussenmetingen (50, 100 en 150 km). Op basis van de gemiddelde snelheid wordt een verwachte finishtijd aangegeven op de app. Twee dagen voor de start is het gpx-bestand via de website te downloaden.

TVOOST streaming TVOOST zal in samenwerking met het Stream Team Nederland een livestream verzorgen. Met meerdere camera’s zullen ze Dutch Masters of MTB volgen. Facebook en Twitter: gebruik hashtags #TVOOST en  #DMMTB17.

Finish

Finish locatie is natuurlijk cafe de Droadnoagel hier zullen de deelnemers gedurende middag en avond finishen! Een prachtige locatie om alle droadnoagels te zien finishen & op de foto te gaan bij onze foto wall!

 

Voor meer informatie download in de Appstore of Playstore de app ‘Dutch Masters of MTB’  of volg alle informatie via www.dutchmastersofmtb.nl of onze facebookpagina #DMOFMTB17

We zien jullie 18 & 19 maart bij de Droadnoagel

Haarlese Wielerclub SaMo

 
Met vriendelijke groet,
Organisatie Dutch Masters of MTB
T. 06 28 41 33 57
info@dutchmastersofmtb.nl
www.dutchmastersofmtb.nl

 

 

 

dutchmasters