Agenda

Feest bingo

13 maart 2020

Feest bingo!

24 januari gaan er in Haarle kaarten in de verkoop voor een heuse Feest Bingo. Nu horen wij vaak de vraag, wat houd een feestbingo eigenlijk in. Dat gaan wij jullie uitleggen. Een feestbingo is precies wat het woord al doet vermoeden. Eén groot spektakel, gezelligheid, grote prijzen, feest. Kortom een super toffe avond met vrienden, en OJA… We gaan ook bingo spelen. Bingo zoals het van oorsprong bedoeld is alleen dan zonder de stoffige tafelkleedjes en geen kunstzijde bloemetje. Wel een DJ met heerlijke deuntjes, een presentator die je door de avond begeleid als een spreekstalmeester en een ontvangst comité waar de burgemeester jaloers op zal zijn.

Kaarten zijn te koop in sets van 6 of 8 stuks. Wanneer je een set van acht kaarten koopt geeft dat recht op een tafel waar je met acht personen aan kunt zitten. Met een set van zes kaarten wordt je bij binnenkomst begeleid naar jullie eigen statafel. Mocht jouw groep 1 a 2 persoenen groter zijn kun je enkel voor de sta tafels losse kaarten bij bestellen. Kaarten kosten € 10,- per stuk en gaan op 24 januari om 19:00 uur in de verkoop! Je kunt ze bestellen via [email protected] of aan de bar van de Droadnagel. Koop je ze aan de bar dien je ze gelijk af te rekenen. Wanneer je de kaarten via de mail besteld houden wij ze vijf dagen voor jullie gereserveerd. Zijn ze binnen deze vijf dagen niet betaald aan de bar van de Droadnagel, dan gaan ze weer de verkoop in.

Dus verzamel alvast een fantastische groep mensen waarmee jij wel een potje bingo wil spelen. Speek af wie er op 24 januari de kaarten besteld en zorg dat je op vrijdag 13 maart rond de klok acht te vinden bent in de Dutch Masters of MTB tent aan de molenweg. Wie weet ga jij wel met één van de fantastische prijzen naar huis!