Agenda

Haarle - Feestbingo 2021

Feestbingo 2021

1 oktober 2021

Het lijkt er op dat de Feestbingo er dan echt aan gaat komen. En daarom gooien we alle lijnen open voor de kaartverkoop. Heb jij zin in een echt feest, wil jij weer met jou vrienden of familie een super leuke avond beleven twijfel dan niet en mail naar¬†¬†[email protected]. Zet in deze mail jou naam, het aantal personen waarvoor je kaarten wilt bestellen en een adres waar wij de entree kaarten mogen bezorgen. Dan gaan wij er voor zorgen dat de feestbingo een waardig eerste feest gaat worden!

Zitten er dan helemaal geen corona gerelateerde beperkingen meer aan.. Jawel dat zeker wel maar met deze maatregelen kunnen wij een geweldige feestbingo neerzetten en gaan we er volle bak voor om hier een onvergetelijke avond van te maken!

Dit zijn de maatregelen waar wij ons aan dienen te houden.

* Iedereen heeft een vaste zitplek. Hierdoor vervalt de mogelijkheid om statafels te reserveren.
* Bij de entree moet iedereen zijn of haar coronatoegangsbewijs en identiteitskaart laten zien.

Er zijn drie manieren om een coronatoegangsbewijs te krijgen.

  1. Vaccinatiebewijs:
    Ben je volledig gevaccineerd tegen het coronavirus. En zit er meer dan 14 dagen tussen de feestbingo en de laatste prik. Dan kun je via de Coronacheck app bij de ingang jou QR laten scannen samen met het vertoon van jouw identiteitskaart.
  2. Herstelbewijs
    Heb jij een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dan kun je via de Coronacheck app bij de ingang jou QR laten scannen samen met het vertoon van jouw identiteitskaart.
  3. Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud geeft jou toestemming tot de Feestbingo. Laat bij de ingang via de coronacheck app jou QR scannen samen met het vertoon van jouw identiteitskaart.

Deze maatregelen zijn op dit moment van kracht. Veranderen de regels in de aanloop van de feestbingo kunnen wij alsnog besluiten de feestbingo af te lasten. Wanneer dit het geval is krijgt u 100% van uw entree geld retour. Wanneer het allemaal (gewoon) doorgaat. Bent je zelf verantwoordelijk dat je bij de ingang van de feestbingo het coronatoegangsbewijs hebt en jouw identiteitskaart mee neemt. Is dit niet het geval. Kunnen wij jou helaas geen toegang verlenen en krijgt je de entree gelden niet retour.