Agenda

Haarle - Haarlese toneelvereniging Ons Genoegen in zomerse sferen

Haarlese toneelvereniging Ons Genoegen in zomerse sferen

23 november 2018 - 30 november 2018

Wat is er mis met Juttemis? Onder die titel brengt Toneelvereniging Ons Genoegen uit Haarle op 23, 24 en 30 november weer een prachtig blijspel ten tonele. Niet meer in het gesloten Dorpshuis Cultura, maar dit jaar in muziekgebouw ‘Klatromba’.

Het stuk speelt zich af op het strand van het doorgaans zo stille kustplaatsje Schuimgat. Het ziet er zwart van de journalisten op zoek naar anonieme maar sensationele tips over de dorpsfiguur Juttemis. Een bijzonder dorpsfiguur, dat door de plaatselijk wethouder de hand boven het hoofd wordt gehouden. De komst van een nieuwe burgemeester brengt Schuimgat in beroering. Samen met de superrijke Duitse toeriste Doktor Frommel denkt zij in het plaatsje een vijfsterrenhotel te realiseren.

Het spel, met in totaal negen spelers, staat garant voor een avond vol plezier en hilariteit. Ons Genoegen repeteerde sinds eind augustus zo’n twee keer per week om het vertrouwde niveau weer te bereiken. Door dit jaar in Klatromba te spelen is het podium een stuk kleiner en zit er een stuk minder afstand tussen het publiek en de spelers. Een andere sfeer en een mooie extra uitdaging om ook daar een succes van te maken! De bijna 100-jarige vereniging kijkt uit naar de nieuwe podiumzaal die komend jaar wordt gebouwd bij het huidige Sportorant. Omdat de capaciteit van Klatromba (Haarlerveldweg 2) wat kleiner is zijn er dit jaar drie voorstellingen. De zaal is open om 19.30 en de voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor € 7,50 of telefonisch te reserveren via 0548-595603. In de pauze is een loterij waarbij vele mooie prijzen te winnen zijn. Wilt u antwoord op de vraag: wat is er mis met Juttemis?  Kom dan op tijd, want vol is vol!