Agenda

Jeugdronde van Haarle

1 juli 2017

In navolging van het succes van vorig jaar van de Dikke Banden Race, organiseert de Haarlese Wielerclub SaMo op zaterdag 1 juli, de dag voor Sallands Mooiste, in samenwerking met CC ’75 de eerste Jeugdronde van Haarle.

We beginnen op zaterdag om 12.30 met de Dikke Banden Race. Dit is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar oud die geen wedstrijdlicentie hebben. Meedoen kan op een gewone fiets, zodat echt iedereen hieraan kan deelnemen. Wij willen kinderen op deze manier enthousiasmeren voor de wielersport.

De jeugdwedstrijden voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met een licentie beginnen om 13.00 u. Er zijn 7 jeugdcategorieën die elk hun eigen wedstrijd fietsen. De jongste jeugd fietst 5 km en de afstand loopt op tot 30 km voor de jeugd van 14 jaar. De wedstrijden duren tot ongeveer 18.00 u.

De start/ finish is op de Kerkweg ter hoogte van het kerkplein. De permanence is gevestigd bij Café de Droadnagel. Inschrijven van de Dikke Banden Race kan via www.sallandsmooiste.nl. De inschrijving voor de jeugdwedstrijden verloopt via www.knwu.nl.

Wij hopen op spannende wedstrijden en hopen u allen te mogen begroeten!