Agenda

Haarle - Reunie Sesam – Oude Tijden Herleven In Een Nieuw Dorpshuis Van Haarle

Reunie Sesam – Oude Tijden Herleven In Een Nieuw Dorpshuis Van Haarle

4 april 2020

Haarle heeft het afgelopen jaar afscheid genomen van het oude dorpshuis aan de Molenweg en een geheel nieuwe accommodatie gebouwd naast de sporthal met de nieuwe naam “de Veldkamp”.

Een prachtige gelegenheid om een feestje te bouwen vinden de mannen van “Beat Palace” en de voormalige KWJ zeker nu bands, die eind jaren ’70  en in het begin van de jaren ‘80 in deze contreien regelmatig optraden, weer actief zijn geworden in het uitgaanscircuit.

Zo ook de Noord Hollandse bands als “Sesam” en “Razor Blade” die toentertijd niet alleen optraden in het Dorpshuis, maar ook b.v.  bij Amor in ’t kuuk’nhok, tegenwoordig weer volle zalen trekken met hun reünie concerten. De mannen die voorheen betrokken waren bij Beat Palace, de KWJ en Dance Party hebben Sesam weten te strikken voor een eenmalig optreden in de nieuwe zaal van “de Veldkamp” in Haarle op zaterdag 4 april.

Op de site oud Sesam valt te lezen hoe Sesam de kelen weer heeft gesmeerd en de instrumenten weer heeft gestemd om een prachtige seventiesavond op het podium te brengen.

De sterkste muzikale en nostalgische troeven die worden gespeeld zijn o.a. nummers van Earth & Fire, Shocking Blue, Doors, Jefferson Airplane, Fleetwood Mac, Kim Wild, Uriah Heep, Stones en vele andere lekkere nummers uit die tijd.

Kortom, kom gezellig mee zwijmelen en swingen op muziek uit de seventies en eighties en laat u verrassen door de muziek van Sesam.

De zaal is open om 20.30 wanneer ook “Beat Palace”  oude tijden weer laat herleven en op verzoek alvast wat plaatjes uit vervlogen tijden draait. Kaarten kosten € 10,– incl. en zijn uitsluitend te bestellen via de site www.dancepartyhaarle.nl/discobal.

 

De voorverkoop start zaterdag 29 februari maar wees snel want VOL=VOL.

 

Kortom, iedereen, jong en oud, is van harte welkom in het nieuwe dorpshuis “de Veldkamp” in Haarle!!!

Graag Tot Ziens!!!