Agenda

Haarle - Schaatsclinic met Jeroen Straathof voor Right To Play

Schaatsclinic met Jeroen Straathof voor Right To Play

10 augustus 2016

Persbericht

Woensdag 10 augustus op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Schaatser Jeroen Straathof geeft schaatsclinic voor Right To Play op Landal De Hellendoornse Berg

Haarle, 3 augustus 2016  Op woensdag 10 augustus valt er extra veel te beleven op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Voormalig internationaal topschaatster Jeroen Straathof geeft die dag een schaatsclinic op skeelers. Jeroen is de allereerste sporter ter wereld die actief is geweest op de Olympische Winterspelen (schaatsen), Olympische Zomerspelen (baanwielrennen) en de Paralympics (piloot van Jan Mulder bij het baanwielrennen). De activiteiten op het park staan in het teken van Right To Play, de internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen.

“Op woensdag 10 augustus organiseren wij voor onze gasten en belangstellenden uit de omgeving van ons park een sportieve en actieve dag. We starten om 11.00 uur met de poffertjes verkoop en schminken van de kinderen. Daarnaast kan men midgetgolfen voor de halve prijs. De schaatsclinic start om 16.00 uur en daarna is er gelegenheid om met Jeroen op de foto te gaan en handtekeningen te vragen. ’s Avonds is er bovendien vanaf 20.30 uur een familiebingo waarvan de opbrengst is bestemd voor Right To Play”, aldus Kimberly Nijveld, shiftleader F&E van Landal Landgoed de Hellendoornse Berg.

Landal heeft al enkele jaren een actieve samenwerking met Right To Play; diverse bekende sporters organiseren clinics op de parken van Landal, en gedurende de zomer staan vele activiteiten in het teken van Right To Play. ‘Samen spelen = samen sterk’ is het motto van de succesvolle samenwerking. Right To Play zorgt voor sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties ver over de grenzen en Landal zorgt voor sport en spel voor kinderen dichtbij.

Over Landal GreenParks

Landal beheert en exploiteert 83 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal bijna 14.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.450 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,5 miljoen gasten 12,9 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 3.000 medewerkers. Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Destination Network.

Lees meer op www.landal.nl