Nieuws

Haarle - Corona maatregelen Laarmanhuis (dagbesteding start op 2 juni, overige activiteiten blijven opgeschort tot nadere berichtgeving)

Corona maatregelen Laarmanhuis (dagbesteding start op 2 juni, overige activiteiten blijven opgeschort tot nadere berichtgeving)

 

OPSTART DAGBESTEDING OP DINSDAG 2 JUNI, OVERIGE ACTIVITEITEN IN HET LAARMANHUIS ZIJN NOG OPGESCHORT TOT NADERE BERICHTGEVING

 

De aanpak van het coronavirus is in een nieuwe fase terecht gekomen. In Nederland, en dus ook in Haarle in het Laarmanhuis worden de maatregelen, heel beperkt, versoepeld tegen de verspreiding van het coronavirus. Vanaf 2 juni wordt de dagbesteding door Zorgaccent weer opgestart. Er is een rooster (verspreidt naar de betrokkenen) gemaakt, omdat er momenteel maar maximaal 3 deelnemers per dagdeel aanwezig mogen zijn (excl. de medewerker Zorgaccent), omdat Zorgaccent zich ook moet houden aan 1,5 meter afstand. De komende weken is er op dinsdag en vrijdag dagopvang van ’s morgens van 09.30 uur tot 12.00 uur en ’s middags van 13.30 uur tot 16.00 uur. Door Zorgaccent is een looproute vastgesteld die strikt gevolgd dient te worden. Bij binnenkomst worden de deelnemers verzocht eerst de handen te desinfecteren en verder gelden de standaard hygiëne maatregelen.

De volgende belangrijke maatregelen in het Laarmanhuis gelden nog steeds..

  • Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.
  • Bezoek aan ouderen/kwetsbare personen mag maar niet met grote groepen
  • Kinderen die verkouden zijn, moeten thuisblijven en mogen niet naar hun opa en/of oma.

De volgende preventieve maatregelen blijven van kracht:
– Extra schoonmaakrondes in de gangen en toiletten o.a. schoonmaken/desinfecteren van deurklinkers, leuningen etc.
– De centrale (zij)ingangsdeuren zijn op slot . Bezoekers worden verzocht de hoofdingang gebruiken.

De bewoners kunnen tijdens de tijden van de dagopvang geen gebruik maken van de de Socioruimte. De deur naar de Socioruimte is gesloten.

Het bestuur St. Laarmanhuis,  verzoekt u nog steeds te houden aan de maatregelen van het RIVM zodat het coronavirus zo min mogelijk de kans krijgt in het Laarmanhuis.

Mochten er nog vragen zijn dan zijn wij, als bestuur,  bereid deze te beantwoorden.

Bestuur Laarmanhuis
Herman Bloo 06-38895419
Sanne Haverslag-Schulenburg 06-14067993
Anneke Koers 06-43691774
Annie Bloeme 0548-595020