Nieuws

Haarle - De Mooi Meegenomen bus is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes.

De Mooi Meegenomen bus is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes.

De Mooi Meegenomen bus van Stichting De Welle is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes.

De bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. De vrijwilligers van de Mooi Meegenomen bus bieden u graag de helpende hand. Zomaar een greep uit de geplande uitjes in mei 2018:

– Woensdag 23 mei: Krönnenzommer Las Paljas zang en muziek, kosten 9 euro per persoon
– Zaterdag 26 mei: feestmiddag OZO in Sporthal Haarle (geheel verzorgde middag door de OZO vol gezelligheid met een hapje en een drankje), gratis.
– Woensdag 30 mei: verrassingstocht, kosten 15 euro per persoon.
– Daarnaast worden er op dinsdag de dagelijkse boodschappen gedaan, kosten 4 euro.
Wilt u het complete programma voor mei ontvangen? Vraag hier gerust naar bij de balie van HellendoornDoet! van Stichting De Welle.

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! Wie kan bij ons terecht? Potentiële vrijwilligers, organisaties die vrijwilligers zoeken en cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, boodschappen, administratie en ritten Mooi Meegenomen). Open op maandag- tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Constantijnstraat 32a (achterzijde Huis voor Cultuur en Bestuur), 0548-638800,[email protected], www.hellendoorndoet.nl. HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.