Nieuws

Haarle - Dorpskracht zonnepanelen actie:  leverancier gekozen!

Dorpskracht zonnepanelen actie: leverancier gekozen!

De afgelopen weken heeft de werkgroep Dorpskracht van Haarle Energie Neutraal bij zes leveranciers offertes opgevraagd voor de levering en installatie van zonnepanelen op particuliere daken in ons dorp.

Naast een concurrerende prijs, waren er ook een aantal andere punten waarop de aanbiedingen zijn beoordeeld. Dit waren onder andere:

  • Persoonlijk advies aan huis
  • Offerte op maat
  • Garanties en certificering
  • BTW terug service
  • Aangeboden panelen en omvormers
  • Reactiesnelheid en volledigheid van reageren

We hebben als werkgroep een zeer scherpe aanbieding kunnen krijgen, maar realiseren ons ook dat het niet per se het goedkoopste aanbod in de markt zal zijn. De werkgroep vindt kwaliteit, service en garantie belangrijk, omdat we zeker van willen zijn dat er later geen klachten komen of problemen omdat een leverancier toch niet kan bieden wat beloofd werd.

Dijkman zonne-energie

De leverancier waar de keuze op is gevallen is bekend in Haarle, omdat deze ook de vorige zonnepanelen actie heeft verzorgd; Dijkman zonne-energie. De vorige keer werd gewerkt met een kortingspercentage en verrekening achteraf op basis van het aantal huishoudens dat deelnam. Nu is er nu een korting per paneel dat direct verwerkt wordt in de offerte en is er geen verrekening achteraf.

Aanmelden informatieavond

Het aanbod en de (werkwijze van de) leverancier presenteren we graag tijdens een online informatieavond op 2 juni aanstaande. Tijdens deze avond is ook Dijkman aanwezig en kunnen vragen gesteld worden. Twijfel niet en meld je, geheel vrijblijvend aan via de mail, zodat we je een uitnodiging kunnen sturen. Daarna staat het je volledig vrij wel of niet een afspraak, advies en offerte van Dijkman aan te vragen.

[email protected].

 

Graag tot volgende week woensdag 2 juni!

 

Namens de werkgroep Dorpskracht;

Cliff Plasmeijer,

Robin Kogelman,

Arno Leerkes,

Annelies Hosmar,

Jet Mars