Nieuws

Haarle - Eerste lintjesregen Haarlesfeest groot succes

Eerste lintjesregen Haarlesfeest groot succes

Meteorologen over de hele wereld zijn het er over eens, tijdens het eerste weekend van juni wordt er lintjesregen voorspeld in Haarle. Vergeet daarom je pauselijke onderscheiding en gooi je Willems-Orde maar bij het oud vuil. Het ‘Haarlese Lintje’ is het enige lintje dat er toe doet!

Dit is de tekst waarmee de organisatie van het Haarlesfeest de aankondiging deed van de eerste editie “Een lintje met een Haarles tintje”

Gisteravond was het dan zover. Er waren 5 categorieën waarbinnen mensen genomineerd konden worden door de Haarlese bevolking. Vervolgens is er nog een stemmogelijkheid geweest om op de genomineerden te stemmen.

De avond werd geopend met een hele treffende videoboodschap van onze burgemeester Anneke Walraven. Hierin prees zij de inzet van vele vrijwilligers en de tomeloze energie die er wordt gestoken in het leefbaar houden van Haarle.

Per categorie werden vervolgens de genomineerden geïnterviewd door Auke Wolfs en Kim Middelkamp, de gastheer en gastvrouw van de avond. Aansluitend werd de envelop geopend om de winnaar van het lintje bekend te maken.

Dit zijn de winnaars per categorie.

– Vrijwilliger – Hennie Reimert
– Sport – Heiki Laing
– Stichting/vereniging/groep – stichting dorpshuis Haarle
– Bijzondere initiatieven – Koen Schrijver en Lisanne Mars
– Media – John Disselhorst

Een volle tent met één en al positiviteit over de zelfredzaamheid van ons dorp.
Haarle kan trots zijn op het dorp. Over vijf jaar gaat het Haarlesfeest de tweede editie organiseren. Een nieuwe traditie lijkt geboren.

Kijk voor het volledige fotoverslag op de facebookpagina van het Haarlesfeest: https://www.facebook.com/pg/haarlesfeest/photos/?tab=album&album_id=1196564407150155