Nieuws

Haarle - Informatieavond de Grave druk bezocht

Informatieavond de Grave druk bezocht

De informatieavond over Plan de Grave op donderdag 13 oktober is succesvol verlopen. Er waren maar liefst 125 belangstellenden naar de Veldkamp gekomen. De presentaties werden aandachtig gevolgd en er was veel positief nieuws te melden. Wethouder Gea Oord vertelde dat het een definitieve “Ja” is voor bouwen op plan de Grave.


De financiële haalbaarheid van dit plan is getoetst en het gaat door!!! Naast dit nieuws kwam gedeputeerde Roy de Witte van de provincie Overijssel óók niet met lege handen. Voor het CPO traject heeft de provincie de financiële steun toegezegd in de stichtings- en begeleidingskosten.


Volgende stap in het proces is het bepalen van het aantal CPO-kavels in de nieuwbouwwijk. De gemeente Hellendoorn heeft aan de Werkgroep Wonen gevraagd om dit te inventariseren. Op basis van deze peiling wil de gemeente ervoor zorgen dat er niet te weinig, maar ook niet teveel kavels het kenmerk CPO krijgen. Heeft u belangstelling voor een kavel in een CPO-project? Meldt u dan – vrijblijvend – aan via de Werkgroep Wonen, [email protected].
Let op: dit is dus geen definitieve inschrijving voor een kavel. Het is alleen een manier om inzicht te krijgen hoeveel belangstelling er is voor CPO-kavels in Haarle.

Wilt u meer weten over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)?
Kijk dan hier voor de presentaties van de informatieavond van 13 oktober 2022.

U kunt ook de QR code scannen met behulp van uw mobiele telefoon