Nieuws

Haarle - Inschrijfavonden.

Inschrijfavonden.

Glasvezel in Haarle is dichterbij dan ooit!

De glasvezelcampagne in Haarle gaat de laatste weken in. Inwoners hebben nog tot 30 juni 2021 de tijd om zich aan te melden voor glasvezel. Dit kan door een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders. Als 35% van de inwoners zich aanmeldt, dan komt er glasvezel.

Inschrijfavonden
Heb je nog vragen over glasvezel, vind je het lastig om een keuze te maken of heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement? Kom naar één van de inschrijfavonden. Samen met de lokale verkopers en ambassadeurs staan wij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een keuze. Op deze avond kun je je ook direct inschrijven. De avonden zijn als volgt:

– 17 juni van 18.00 tot 20.00 uur bij Eetcafé de Droadnagel
– 18 juni van 16.00 tot 20.00 uur op het Kerkplein
– 24 juni van 18.00 tot 20.00 uur bij Dorpshuis De Veldkamp
– 26 juni van 16.00 tot 20.00 uur uur bij Eetcafé de Droadnagel

Twijfel je nog? Probeer het een jaar
Twijfel je nog, maar zie je wel de mogelijkheden die glasvezel biedt voor toekomstige ontwikkelingen? Probeer het dan een jaar. Het is mogelijk om voordelig in te stappen. Je kunt namelijk kiezen voor een voordelig abonnement met ‘internet-only’. Ziggo-gebruikers kunnen eventueel ook een TV-only-abonnement behouden en combineren met internet via glasvezel. Daarmee heb je de glasvezelaansluiting in je huis liggen en bespaar je aansluitkosten als je na de aanmeldperiode alsnog mee wilt doen. Ook draag je hierdoor bij aan de benodigde 35%.

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.