Nieuws

Haarle - Leden gezocht werkgroep verkeer

Leden gezocht werkgroep verkeer

Wij zoeken NIEUWE LEDEN voor de werkgroep Verkeer

Aan alle Haarlenaren

Het Plaatselijk Belang werkt aan vele verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor ons dorp. Het bestuur wordt hierbij ondersteund door meerdere werkgroepen, die zich specialiseren in een bepaald onderwerp: Groenbeheer, Verkeer, Wonen, Sociale Voorzieningen, etc. Op deze manier wordt de kennis en ervaring van zo veel mogelijk Haarlenaren betrokken bij de vraagstukken die in onze samenleving leven.

Voor de werkgroep ‘Verkeer’ zoekt ons bestuur nieuwe leden. De werkzaamheden bestaan uit alle zaken, die met de wegen, fiets- en wandelpaden en het verkeer in Haarle te maken hebben. Je ondersteunt het PB bestuur door mee te denken over de antwoorden op vragen van de Gemeente, Rijkswaterstaat of de Provincie. Denkt mee aan oplossingen rond vraagstukken rond voetgangers, fietsers, auto- en vrachtverkeer. Als er nieuwe wegen worden ontworpen denk je mee over hoe deze moeten lopen en hoe deze het beste in het landschap passen. Je kijkt naar de verkeersveiligheid.

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met het PBH bestuur via email [email protected] of bel 0548-546008. Iedereen is van harte welkom.

Bestuur – Plaatselijk Belang Haarle