Nieuws

Haarle - Mogelijk geen koningsdag 2018 voor de Haarlese jeugd

Mogelijk geen koningsdag 2018 voor de Haarlese jeugd

Haarle heeft waarschijnlijk voor het eerst sinds jaren geen festiviteiten met koningsdag. Vanwege het stoppen van een aantal leden van het oranjecomittee én het gebrek aan opvolging voelt het comittee zich genoodzaakt haar activiteiten te stoppen.

De koninklijke familie is ook duidelijk aangeslagen dat er geen activiteiten in ons dorp worden georganiseerd.
Het Plaatselijk Belang vindt het ook jammer dat er in ons dorp weet iets verloren gaat. Jaarlijks wordt er vanuit het Plaatselijk Belang een bedrag gereserveerd om deze festiviteiten te kunnen organiseren.

Hierbij een oproep aan alle Haarlenaren die kinderen hebben die hiervan hebben genoten, of jonge ouders die het ook fijn zouden vinden als hun kind hieraan deel kan nemen jaarlijks op koningsdag.

Heb je zelf altijd deelgenomen en wil je nu als middelbare scholier graag je steentje bijdragen aan dit evenement, dan kun je je ook opgeven met je vrienden/vriendinnen!! Het kan ook punten opleveren voor maatschappelijke stage.

Wil ook jij dat dit niet verloren mag gaan, meld je dan direct aan via [email protected].  Wij zullen de namen bundelen en iedereen met elkaar in contact brengen.

Hopenlijk is het nog niet te laat en kunnen de kinderspelen en de zeskamp nog weer georganiseerd worden.
Anders is het: nooit meer vlaghijsen, nooit meer wilhelmus, nooit meer sportieve strijd met klasgenoten.

Meld je vandaag nog aan! Het kost maar een ochtend en je krijgt er een hoop lachende gezichten voor terug.

Leve de koning!!!