Sallandse Wegenbouw

Volop in beweging Haarle - Sallandse Wegenbouw

Sallandse Wegenbouw

Sallandse Wegenbouw startte in 1991 in de grond-, weg- spoor- en waterbouw, niet met eenvoudige klussen maar met gedurfde werken. Gedurende de jaren wisten we op meerdere fronten kansen te creëren en te benutten, waardoor we risico’s konden spreiden en onze toegevoegde waarde konden vergroten. Een natuurlijke ontwikkeling met een team van enthousiaste en ervaren mensen. Zo kwamen er activiteiten op het gebied van milieutechniek bij (Sallandse Milieu en Advies) en gingen we ons richten op de aanleg van sportvoorzieningen (Sallandse United).

Sinds 2011 bestaat Sallandse Wegenbouw uit drie divisies: Sallandse Wegenbouw, Sallandse Milieu & Advies en Sallandse United. Deze drie divisies zorgen samen op het gebied van Infra, Milieu en Sport voor een optimale inrichting van uw omgeving.

“Blijven zoeken naar trends in de markt maar verlies niet uit het oog waar je goed in bent. Denk niet dat elk initiatief zich ontpopt tot de cashcow of star, maar beweeg mee met wat de maatschappij nodig heeft of vraagt”.