Nieuws

Haarle - Voortbestaan Plaatselijk Belang Haarle staat onder druk

Voortbestaan Plaatselijk Belang Haarle staat onder druk

Nieuwe bestuursleden gevraagd

Het Plaatselijk Belang is per maart 2020 dringend op zoek naar nieuwe Bestuursleden. Afgelopen jaar hebben we twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. In maart 2020 treden er twee bestuursleden af, waardoor het bestuur uit drie personen zal bestaan.

Leefbaarheid maak je met elkaar

Er gebeurd heel veel in en rond ons mooie dorp, maar dat gaat niet van zelf. Daar zijn enthousiaste mensen voor nodig. Heb jij ideeën over de toekomst van Haarle en voel je je betrokken bij het wel en wee van ons dorp, heb je ideeën over hoe zaken beter georganiseerd kunnen worden, of zie je mogelijkheden voor nieuwe projecten, dan ben jij de juiste persoon om in maart 2020 het Bestuur van het Plaatselijk Belang te komen versterken.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste inwoners (jong en oud) die graag hun steentje bijdragen aan ons dorp. Mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor onze gemeenschap en bereid zijn een project (groot of klein) te ondersteunen. Ben je geïnteresseerd in hoe zaken georganiseerd zijn in ons dorp en wil je bijdragen aan het reilen en zeilen van Haarle, meld je dan aan bij [email protected]. Haarle heeft je nodig.

Weet je iemand die zeer geschikt is voor ons bestuur, maar die dat zelf nog niet door heeft, neem ook dan contact met ons op.

Het Plaatselijk Belang Haarle dat zijn wij allemaal

Met vriendelijke groet,

Bestuur – Plaatselijk Belang Haarle

 John Disselhorst
Ron Vloedgraven
Carina van Bokhorst
Jet Mars (aftredend)
Piet Dingemans (aftredend)