Nieuws

Haarle - Buitengebied Haarle – Aanbod Glasvezelnetwerk

Buitengebied Haarle – Aanbod Glasvezelnetwerk

Het Plaatselijk Belang Haarle is bijzonder verheugd alle inwoners van het BUITENGEBIED te informeren, dat de voorbereidingen voor de aanleg van een uiterst modern glasvezelnetwerk – naar de niet-ZIGGO adressen rond ons dorp – is begonnen.

Dit supersnelle netwerk gaat er voor zorgen dat bewoners van het buitengebied toegang krijgen tot snel internet, digitale TV ‘op afroep’ en de nieuwste telefoon en beeldverbindingen. In de toekomst zult u geen TV storingen ervaren bij onweer, sneeuw of harde wind. Ook zult u volop kunnen emailen en internetten, daar het glasvezelnetwerk zoveel capaciteit biedt, dat u en uw klein-kinderen nog jaren onbeperkt digitaal kunnen communiceren.

En…heel belangrijk, U betaalt veelal minder voor een Drie-in-Een abonnement (TV, Internet, Telefoon) via glasvezel, dan u vandaag betaalt aan uw gezamenlijke TV, telefoon en internet abonnementen via het ouderwetse koperdraad of TV schotel.

U ontvangt dus een veel beter product, tegen een lagere prijs. Wat wilt u nog meer!

Het glasvezelnetwerk komt er helaas niet van zelf. U zult er iets voor moeten doen. Meer dan 50% van de inwoners van het buitengebied zullen JA moeten zeggen, door een abonnement af te sluiten met één van de signaal leveranciers.

Kijk op www.glasvezelbuitenaf.nl voor alle details over de verschillende abonnementen. U kunt u ook aanmelden op deze website.

Alle betrokken huishoudens hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan contact op met uw locale glasvezelambassadeur.

  • Leo Havekes – Poggenbeltweg 20
  • Roelof Renting – Raalterdijk 1B
  • Henny Smeenk – Wittebroeksweg 13
  • Alexander ter Kuile – Oude Deventerweg 7
  • Wim Reimert – Koersweg 6
  • Johan Jochems – Bathemerweg 24