Nieuws

Haarle - Campagne Poen voor Groen; geld terug voor eenvoudige energie besparende maatregelen

Campagne Poen voor Groen; geld terug voor eenvoudige energie besparende maatregelen

Hellendoorn is één van de zeven gemeentes die deelneemt aan de campagne Poen voor Groen. De campagne is onderdeel van de Regeling Reductie Energieverbruik, waarvoor gemeenten van het ministerie van Binnenlandse Zaken geld hebben gekregen en wordt uitgevoerd door de Stichting Duurzaam Thuis Twente. De campagne is erop gericht om inwoners te stimuleren om eenvoudige energiebesparende maatregelen te nemen in hun woning.

Een hele sympathieke actie die ook de lokale middenstand stimuleert, want de energiebesparende producten moeten lokaal gekocht worden. Energiebesparing kan heel eenvoudig zijn en een eerste stap zetten is met behulp van deze campagne voor iedereen mogelijk!

Tot maximaal 50 euro terug

Deelname aan de actie is vrij en gratis en is voor iedereen die woonachtig is in een van de deelnemende gemeentes waaronder Hellendoorn (en dus Haarle).

  1. Doe mee! Meld je aan voor de Geld-Terug-Actie en ontvang binnen 5 minuten per e-mail een link met jouw unieke code.
  1. Koop een groen product. Ga naar een van de deelnemende winkels in Hellendoorn (Gamma, Het Kluspunt, Plentyparts, Praxis, Wibbelink of Wieldraaier) en koop een energiebesparend product uit de lijst (van tochtstrip, tot deurdranger, LED verlichting, kozijnfolie, slimme thermostaat, lamp met bewegingssensor en nog veel meer producten) en zorg ervoor dat ze op één kassabon staan.
  1. Upload je kassabon. Klik op de link uit je e-mail, vul je IBAN-nummer in, maak een foto van je kassabon en upload deze afbeelding
  1. Krijg tot €50,- terug. Na controle en bevestiging wordt binnen 6 weken maximaal 50 euro terug gestort op jouw rekening.

Meer weten over deze sympathieke actie, die er ook voor zorgt dat de lokale middenstand hiervan profiteert? Ga naar www.poenvoorgroen.nl en lees alles nog eens rustig  na.