Nieuws

Haarle - Haarle helpt Haarle

Haarle helpt Haarle

Beste droadnagels, organisaties, stichtingen, verenigingen of bedrijven uit Haarle.

Het is alweer een aantal weken dat maatschappelijk Nederland te maken heeft met het coronavirus COVID-19. De horeca is stil gelegd, evenementen zijn afgelast, mensen worden verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven. Hoewel het samen komen zoveel als mogelijk beperkt wordt, is de saamhorigheid alleen maar gegroeid. Voor Haarle is dit geen nieuw fenomeen. Samen zijn wij Haarle.

Hoewel een aantal maatregelen alweer versoepeld kunnen worden, hebben velen het nog zwaar. Zo missen vele organisaties en bedrijven inkomen en zullen activiteiten op een andere wijze vorm gegeven moeten worden.  Dat is nogal een uitdaging als je hiermee te maken hebt. De overheid heeft al veel regelingen in het leven geroepen. Deze zijn niet altijd even helder en toegankelijk. Plaatselijk belang Haarle wil hierin graag een helpende hand uitreiken.

Ben je zzp’er, heb je een bedrijf of ben je betrokken bij het verenigings- stichtingsleven en wil je sparren over mogelijkheden om het hoofd boven water te houden? Neem vooral contact op.  Wij denken graag mee om alle mooie voorzieningen en initiatieven in Haarle het Coronavirus te laten overleven.

Stuur een e-mail naar: [email protected]

Met warme groeten,
Bestuur plaatselijk belang Haarle