Nieuws

Haarle - N35 alternatieven aangedragen – steun gevraagd

N35 alternatieven aangedragen – steun gevraagd

Op maandag 20 november kregen de inwoners van Haarle de gelegenheid een laatste blik te werpen op de definitieve plannen van Rijkswaterstaat om de knelpunten aan te pakken rondom Haarle. Mede door de aankondiging in het nieuws dat er ter hoogte van de Oude Deventerweg een fietserbrug zou komen, liepen de gemoederen hoog op.

Ondertussen hebben een aantal leden van de werkgroep Dorpsplan Plus niet stil gezeten en hebben een mooie alternatief plan bedacht. Concreet is het plan om de plannen op de kruisingen om te draaien. Dat betekend de bajonet variant naar de Molenweg en de Verkeers Regel Installatie verplaatsen naar de Stationsweg.

kruising Stationsweg


kruising Molenweg

 

Bij voldoende draagvlak voor de alternatieve oplossing van het Plaatselijk Belang Haarle, zal  de gemeente Hellendoorn dit plan steunen. Het is dus van groot belang de gemeente Hellendoorn te mailen, dat u de oplossing van het Plaatselijk Belang Haarle steunt.

Namens het Plaatselijk Belang vragen wij u  om een e-mail te sturen aan: [email protected] o.v.v. Ik steun N35 alternatief Plaatselijk Belang.