Nieuws

Topopbrengst Boerenspinning Salland !!

Dat het uniek en ludiek zou zijn, was van te voren al bekend natuurlijk. Maar dat de opbrengst zo fantastisch zou zijn konden we alleen maar hopen!

Elk uur 45 volle spinningbikes in het hooi tussen de koeien, verkoop van producten, een fotoshoot met Bertha 2 en vrije giften door heel veel enthousiaste bezoekers/deelnemers hebben er toe geleid dat er een bedrag van 5.322,00 euro overhandigd kon worden aan Stichting Villa Joep!

De organisatie lag in handen van fietsclub Samo uit Haarle die in haar jubileumjaar wat speciaals wilde neerzetten en dat is ze gelukt!

Grote kartrekker voorzitter van de jubileum commissie John Disselhorst spreekt over een fantantastische opbrengst. Het was kippenvel om de klasgenootjes en leerkrachten van Thijn Blom te zien fietsen op het favoriete nummer van Thijn, het vliegerlied. Het was hartverwarmend te zien hoeveel mensen zich in het zweet werkten voor Villa Joep. Ook Burgemeester Anneke Raven en Henk Bleker stapten op de fiets om dit goede doel te steunen. En alles in nagedachtenis van Thijn Blom, die in 2013 overleed aan neuroblastoom.

Een unieke ervaring in de enige agrarische spinning arena in Nederland was er 1 om nooit te vergeten.

Meer informatie bij:

  • John Disselhorst
  • Telefoonnummer: +31 6 22555329 NA 17.00 uur
  • Mailadres: [email protected]