Nieuws

Haarle - Plaatselijk Belang Haarle verwelkomt drie nieuwe bestuursleden tijdens ALV

Plaatselijk Belang Haarle verwelkomt drie nieuwe bestuursleden tijdens ALV

Afgelopen dinsdag 10 maart heeft de Algemene Ledenvergadering Plaats gevonden van Plaatselijk Belang Haarle.

Een goed gevulde zaal zorgde voor gezonde discussies die ons dorp bezig houd op dit moment.

Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van twee bestuursleden Jet Mars (6 jaar) en Piet Dingemans (3 jaar) .
Voorzitter John Disselborst heeft beiden bedankt voor een inzet tijdens hun bestuursperiode.

Met gepaste trots mocht het bestuur maar liefst drie nieuwe bestuursleden verwelkomen, t.w. Roel Nahuis, Monique Grondhuis en Roy Albers.
Het bestuur is verheugd dat er zelfs een jongere van 24 jaar (Roel Nahuis) in het bestuur heeft plaats genomen. Het geeft verjonging, maar vooral de belangen van zijn doelgroep komen directer bij het bestuur ter tafel.

Na de jaarvergadering heeft Jan Besten de toelichting gegeven over de ontwikkelingen rondom de 24-uur zorg op het terrein van voormalig dorpshuis Cultura.

Vervolgens hebben Noël Besten en Email Koers de eerste resultaten kenbaar gemaakt van de woonenquête naar toekomstige woningbehoefte in Haarle. De eerste uitslagen vind u via deze link: https://www.haarle.com/wonen/.

Mede door deze presentatie en de aanwezige woningbehoefte was er deze avond ook een filmploeg aanwezig van NOS Nieuwsuur. Deze heren maken een documentaire over de woningnood in Nederland. Haarle is hierbij mede in het nieuws gekomen vanwege de ludieke carnavalsuitingen in februari j.l.
Deze extra aandacht kan alleen maar een extra boost zijn om met alle betrokken partijen, zoals gemeente én provincie aan tafel te gaan om Haarle weer leefbaar te krijgen én te houden.

 

Hieronder vind u een fotoverslag van de algemene ledenvergadering: