Nieuws

Haarle - Versterking bestuur Plaatselijk Belang Haarle met John Disselhorst

Versterking bestuur Plaatselijk Belang Haarle met John Disselhorst

Tijdens de vergadering van het Plaatselijk Belang  Haarle op woensdag 27 september is John Disselhorst met directe ingang toegetreden tot het bestuur van het Plaatselijk Belang in Haarle. Wij heten hem van harte welkom binnen ons bestuur.

John is in het verleden al actief geweest in diverse commisies van de Haarlese wielerclub Samo. Ook binnen de stichting Marke Haarle is hij al enige jaren actief met het beheer van de Haarlese beeldbank. Met de komst van deze geboren en getogen “Hoarlese droadnagel” heeft het Plaatselijk Belang  Haarle een mooie mix in het bestuur.

John gaat naast algemene bestuurszaken ook de communicatie op zich nemen. De berichtgevingen op de website, dorpskrantje en de sociale media zijn de kanalen waar de inwoners van Haarle de dorpsontwikkelingen kunnen volgen.

Zijn er onderwerpen die u binnen het Plaatselijk Belang Haarle besproken wilt zien, dan kunt u hem aanspreken in het dorp of een e-mail sturen aan [email protected]

Naast het nieuwe bestuurslid is het bestuur op zoek naar een nieuwe penningmeester. In maart 2018 moet Jos Kemper, na twee termijnen van vier jaar, aftreden als bestuurslid. Draag jij de werkzaamheden van het Plaatselijk Belang Haarle ook een warm hart toe en heb je financiële interesses, meld je dan via de e-mail bij [email protected]. Hij kan je vertellen wat de werkzaamheden inhouden vóórdat je eventueel “Ja” zegt tegen de bestuursfunctie.