Nieuws

Haarle - Wraak van Salland 18 maart in Haarle

Wraak van Salland 18 maart in Haarle

Winnaar bandwedstrijd krijgt plek op Stöppelhaene

Het muziekgeweld dendert voort
De Wraak van Salland op 18 maart in Haarle

Het spits is er af! De eerste twee voorrondes van de Wraak van Salland zijn afgewerkt en de eerste halve finalisten zijn bekend. Over een kleine twee weken gaat het weer helemaal los. Op 18 maart is De Wraak van Salland te zien in café de Droadnagel in Haarle. Met al twee zeer geslaagde avonden achter de rug verwacht de organisatie ook in Haarle een volle bak.

De aftrap van de bandcompetitie De Wraak van Salland was dit jaar in Nieuw-Heeten bij café Vosman, waar Mr. Jingles de winnaar van de avond werd en rechtstreeks door ging naar de halve finale. Eén dag later stond de Wraak van Salland in de Baron Heino, waar Stick Figures de winnaar werd in een gezellig drukke kroeg.

Op 18 maart gaat de Wraak van Salland verder met de bands The Flying Madcaps, Chayah, Riverside Junction en Averell D. Het wordt weer een hele diverse avond met veel muziekstijlen, voor ieder wat wils. En de bands zijn allemaal bloedfanatiek, want de winnaar van de bandcompetitie mag optreden op Stöppelhaene.

Laatste voorronde
Op 25 maart is de allerlaatste voorronde van de Wraak van Salland, deze wordt gehouden in dorpshuis de Herxer Marke in Herxen/Wijhe. De entree van beide avonden is gratis.

Finales
De halve finales zijn op 8 en 15 april in De Leeren Lampe in Raalte. Op 23 april is de grote finale van de bandcompetitie in De Gouverneur in Raalte. Ook deze avonden is de entree gratis.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Maandag

de Wraak van Salland

Volg ons via:

Facebook: https://www.facebook.com/De-Wraak-van-Salland-1655151478070256/

Twitter: https://twitter.com/DeWraakSalland

Instagram: https://www.instagram.com/dewraakvansalland/

Website: http://www.dewraakvansalland.nl/